Jornada iXarop con las Marcas

  Subscripción via RSS

3/12/2018

Jornada iXarop con las Marcas

 

Hemos organizado una jornada de trabajo para dar a conocer @e iXarop y ampliar el tejido de los centros de investigación vinculados al proyecto. 

La jornada la celebramos el 3 de diciembre a las 15:00 horas al Recinto Modernista de la Sant Creu i Sant Pau, C/Sant Antoni Maria Claret, 167 chaflán con C/Cartagena (Barcelona).

En las próximas fechas os iremos informando de los detalles de la presentación. 

La jornada contará con las intervenciones de Francesc Cayuela y Carles Checa como integrantes del Equipo Directivo de iXarop, así como con la participación de grandes marcas como Fujifilm.¡¡¡Juntos somos más fuertes e investigar salva vidas!!!

 

Con la colaboración de:

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media