Els companys de la FECAMM ens conviden a La Cerdanya

  Subscripción via RSS

27/6/2020

Inscripció Excursió FECAMM Aeròdrom de la Cerdanya 

La FECAMM creix dia a dia i ho volem celebrar amb totes les associacions de malalties minoritàries. Hem preparat aquesta primera excursió oberta i gratuïta per a totes les associacions de malalties minoritàries que vulguin compartir aquest bonic dia. Únicament cal que la vostra associació formi part de la FECAMM i que feu les inscripcions a la web.

Esteu tots convidats pel dissabte 27 de juny a la primera excursió de la FECAMM a l'Aeroclub de La Cerdanya. Tindrem una visita guiada, sortejarem el primer vol solidari d'en David Navarro Sánchez entre els assistents que vulguin gaudir d'una bonica experiència #volaambFECAMM i compartirem plegats un pica pica per a tots els assistents en el marc preciós de La Cerdanya. La data límit per a les inscripcions és el 20 de juny, som-hi!!!

Excursió FECAMM Aeròdrom de la Cerdanya

Dissabte 27 de juny - 10 h
Municipi de Das, 17538 Girona

· Visita guiada per les instal.lacions de l'Aeròdrom
· Vols solidaris als guanyadors del sorteig
· Pica pica

    

#volaambFECAMM #davidnavarrosanchez   

La nostra primera Excursió FECAMM... compartim aquest bonic dia!!!

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media