La Grossa Cap d'Any 2020 de FECAMM

  Subscripción via RSS

15/12/2020

Gràcies a la col·laboració entre la FECAMM i LA GROSSA per regalar-nos el número 29221 especial de Cap d'Any. D'aquesta manera ens desitgen unes bones Festes i un molt millor 2021. 

Esperem que aquest bonic número, que representa la celebració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries del pròxim any, toqui i així poder fer més forta a la nostra associació!!

Gràcies FECAMM i La Grossa, junts fem pinya!

Us desitgem molta sort i unes bones festes!

La Grossa

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media