XI edició de la Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3

  Subscripción via RSS

18/12/2022

 

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories, organitzen el diumenge 18 de desembre la Cursa i caminada solidària 2022 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular. És l'onzena edició d'un esdeveniment que converteix el campus en una festa esportiva i solidària.

Es poden participar en les diferents modalitats: la caminada de 6km, la cursa de 6km, la cursa de 11.6km i la cursa/caminada de mobilitat reduïda de 480m. La sortida i l’arribada serà, com cada any, a la Vila Universitària. El recorregut llarg passarà pel Sincrotró Alba i entrarà pel centre de Cerdanyola del Vallès.

L'edició d'enguany comptarà, com a novetat, amb una cursa infantil específica. A més es podrà gaudir de l'actuació de la colla castellera de la UAB i també de l'animació de la xaranga de l'Autònoma. En la darrera edició de la cursa, l'any passat, van participar-hi més de 1.400 persones i es van recaptar 18.350 euros.

Les inscripcions es poden realitzar online a través de la web de la cursa i fins el divendres 16 de desembre a les 20:00h.

INSCRIPCIONS

 

Participa a la fira d'entitats

Paral·lelament, a la Plaça Cívica de la UAB se celebrarà la fira d’entitats, que convertirà l’espai en un punt de trobada d’associacions, entitats i projectes. La fira d’entitats és una bona oportunitat de mostrar a la comunitat la tasca que les associacions que hi participen duen a terme i de donar-les visibilitat, de manera que si voleu participar a la fira d’entitats, heu d’enviar un correu electrònic a info@fecamm.org per coordinar la preparació del vostre estand.

Fira d'entitats UAB

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media