Jornada iXarop con las Marcas

  Subscripción via RSS

3/12/2018

Jornada iXarop con las Marcas

 

Hemos organizado una jornada de trabajo para dar a conocer @e iXarop y ampliar el tejido de los centros de investigación vinculados al proyecto. 

La jornada la celebramos el 3 de diciembre a las 15:00 horas al Recinto Modernista de la Sant Creu i Sant Pau, C/Sant Antoni Maria Claret, 167 chaflán con C/Cartagena (Barcelona).

En las próximas fechas os iremos informando de los detalles de la presentación. 

La jornada contará con las intervenciones de Francesc Cayuela y Carles Checa como integrantes del Equipo Directivo de iXarop, así como con la participación de grandes marcas como Fujifilm.¡¡¡Juntos somos más fuertes e investigar salva vidas!!!

 

Con la colaboración de:

Etiquetas:

Contacte

iXarop
+34 647 384 009
info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

Protecció de dades de caràcter personal (LOPD) 
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, se li informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat “Usuaris”, el responsable dels quals és IXAROP. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: presentacio.ixarop.cat/portal1/a_privacidad.asp

Social Media