BARCELONA 40K CHALLENGE en el Dia Mundial de les MM

  Subscripción via RSS

29/2/2020

 
Compartim plegats el dissabte 29/02 per a donar visibilitat a les Malalties Minoritàries

Dissabte que ve 29 de Febrer, a partir de les 9.30 del matí, RUN4US ens convida a córrer plegats per les malalties minoritàries i els seus afectats. Seran un total de 40 quilòmetres al voltant de la ciutat de Barcelona per a donar visibilitat a totes elles en el seu moment mundial.

Al llarg del recorregut, tindrem diversos punts d'avituallament on a més, les persones que vulguin, podran unir-se i acompanyar-nos els quilòmetres que prefereixin. 

9.45h Inici   Decathlon Ciutat Vella
10.45h      Decathlon Forum
12.15h   Decathlon La Maquinista
14.00h   Hospital Vall d’Hebron, edifici Mediterrani
15:45h   Plaça mireia, Esplugues llobregat
16:30h   Final - Decathlon Illa


Decathlon
 España ens donarà tot el seu suport en aquest dia tan especial perquè tot surti perfectament. Tindrem avituallament per a tots els participants, sent diversos dels punts d'unió les mateixes botigues Decathlon que hi ha a la ciutat

La recaptació de les Inscripcions solidàries de 5€ de tots els participants, anirà destinada íntegrament a la FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries). 

A totes les associacions que vulgueu participar, compartir i donar visibilitat a la vostra entitat, us convidem al fet que ens acompanyeu en aquest dia tanespecial. Per donar un major ressò a les Associacions de Malalties Minoritàries hem pensat que seria bona idea muntar un petit estand, carpa o taula (depenent del que disposi cada associació) durant el recorregut, donant informació, merchandaising, fent fotos, etc.

Estem engrescats i esperem que siguem moltes les associacions presents, visibles i compartint aquesta activitat. Si com a associació encara no esteu inscrits, podeu feu la inscripció de la vostra associació en el següent enllaç i contactarem amb vosaltres per coordinar la jornada.

                                                                                   


 Moltes gràcies a tots per col·laborar amb la tasca de FECAMM!

 


 

 

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media