El potencial de la IA en el diagnòstic de les MM

  Subscripción via RSS

28/10/2021

BHH Summit

BDCare i Alexion, AstraZeneca Rare Disease ens conviden a l’acte virtual “El potencial de la Intel·ligència Artificial en el diagnòstic de les Malalties Minoritàries”, com a part del Summit del Barcelona Health Hub (BHH) que té lloc el 28 d’octubre de 12 a 12:45 hores.

La digitalització és una realitat omnipresent i les solucions sanitàries a mida, com la telemedicina o dispositius basats en Intel·ligència Artificial (IA) estan en auge. Explorarem com la tecnologia pot impactar en “El viatge del pacient del futur” tema clau en la cimera del BHH.

BDCare està desenvolupant una solució tecnològica que utilitza Intel·ligència Artificial per diagnosticar malalties minoritàries. La primera malaltia a incloure serà el Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal (LALD), una malaltia ultra rara que afecta a 1 de cada 40.000/300.000 persones. Alexion n’és el patrocinador d’aquesta solució.

Ens parlaran sobre aquesta solució que pretén revolucionar el món del diagnòstic de les MM Leticia Beleta, General Manager Iberia, Alexion, AstraZeneca Rare Disease, María Luisa Martínez Triguero, directora clínica del Servei d’Anàlisis Clínics de l’Hospital La Fe de València i col·laboradora del projecte de BDCare pel diagnòstic de la malaltia minoritària, LALD (Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal) i Francesc Cayuela, Fundador i CEO de BDCare Research.

BDCare és una Empresa de Base Tecnològica (EBT) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ubicada en el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) que estan especialitzats en l’àmbit de les dades massives i la intel·ligència artificial en la salut i les malalties minoritàries.

Podràs accedir a la sala virtual aquí. No és necessari la inscripció prèvia. 

BHH Summit

Etiquetas:

Contacte

iXarop

info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

 

Reglament general de protecció de dades (RGPD)
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, se l'informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat "Usuaris", el responsable dels quals és FECAMM. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió i limitació  així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: http://ixarop.com/portal1/a_legal.asp

Social Media