BARCELONA 40K CHALLENGE en el Dia Mundial de les MM

  Subscripción via RSS

29/2/2020

 
Compartim plegats el dissabte 29/02 per a donar visibilitat a les Malalties Minoritàries

Dissabte que ve 29 de Febrer, a partir de les 9.30 del matí, RUN4US ens convida a córrer plegats per les malalties minoritàries i els seus afectats. Seran un total de 40 quilòmetres al voltant de la ciutat de Barcelona per a donar visibilitat a totes elles en el seu moment mundial.

Al llarg del recorregut, tindrem diversos punts d'avituallament on a més, les persones que vulguin, podran unir-se i acompanyar-nos els quilòmetres que prefereixin. 

9.45h Inici   Decathlon Ciutat Vella
10.45h      Decathlon Forum
12.15h   Decathlon La Maquinista
14.00h   Hospital Vall d’Hebron, edifici Mediterrani
15:45h   Plaça mireia, Esplugues llobregat
16:30h   Final - Decathlon Illa


Decathlon
 España ens donarà tot el seu suport en aquest dia tan especial perquè tot surti perfectament. Tindrem avituallament per a tots els participants, sent diversos dels punts d'unió les mateixes botigues Decathlon que hi ha a la ciutat

La recaptació de les Inscripcions solidàries de 5€ de tots els participants, anirà destinada íntegrament a la FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries). 

A totes les associacions que vulgueu participar, compartir i donar visibilitat a la vostra entitat, us convidem al fet que ens acompanyeu en aquest dia tanespecial. Per donar un major ressò a les Associacions de Malalties Minoritàries hem pensat que seria bona idea muntar un petit estand, carpa o taula (depenent del que disposi cada associació) durant el recorregut, donant informació, merchandaising, fent fotos, etc.

Estem engrescats i esperem que siguem moltes les associacions presents, visibles i compartint aquesta activitat. Si com a associació encara no esteu inscrits, podeu feu la inscripció de la vostra associació en el següent enllaç i contactarem amb vosaltres per coordinar la jornada.

                                                                                   


 Moltes gràcies a tots per col·laborar amb la tasca de FECAMM!

 


 

 

Contacte

iXarop
+34 647 384 009
info@ixarop.com

Rebre butlletí


Accepto les condicions legals*
Sóc major d'edat*

Protecció de dades de caràcter personal (LOPD) 
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, se li informa que les dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer denominat “Usuaris”, el responsable dels quals és IXAROP. La finalitat del fitxer és la comunicació entre l'usuari i l'enviament d'informació rellevant i gestió integral. El titular podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del tractament mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica: info@ixarop.com

  • Responsable: IXAROP
  • Finalitat: Obtenció de dades a través de formulari
  • Legitimació: Consentiment actiu de l'interessat
  • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets explicats a la informació adicional linkada al peu dela pàgina.
  • Informació adicional: Pots consultar la informació adicional i detallada a: presentacio.ixarop.cat/portal1/a_privacidad.asp

Social Media